Naprawiono: Jak Naprawić Błąd Liczenia Znajomych Na Facebooku

Oto różne proste sposoby, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu całkowitego błędu znajomych z Facebooka.

[Rozwiązany] Twój komputer działa wolno. Kliknij tutaj, aby pobrać.

Wynika to z faktu, że ten wspólny znajomy organizuje listę znajomych jako komercyjną (tylko ja), co oznacza, że ​​wyświetlana jest całkowita liczba wspólnych członków rodziny, ale widzą ją tylko osoby obok wielu list znajomych. Powiedziałbym, że ustaw “Ustawienia” w sekcji “Znajomi” tak, że prawdopodobnie “Tylko ja” jest dozwolone – wtedy wszyscy współpracownicy będą widzieć tylko wspólnych znajomych.

Strona główna / Porady komputerowe /

Jak znaleźć, a następnie usunąć „duchowych znajomych” z listy znajomych na Facebooku organizacji

Facebook powinien być ogromny społeczność złożona z miliardów użytkowników i naprawdę łatwo jest zbudować niezbędną liczbę „przyjaciół z Facebooka” na przestrzeni czasu.

W miarę powiększania się listy Twoich bliskich naprawdę jest nieuniknione, że niektórzy członkowie Twojej rodziny z jakiegoś powodu wyłączą swoje porady zdrowotne, ale nigdy nie będą mieli problemów z ich usunięciem.

>

Faktem jest po prostu, że jeśli konto znajomego mogłoby zostać dezaktywowane, ta osoba jest uważana za nie automatycznie usuniętą z dołączonych znajomych Zapytaj.

Przyjaciele, którzy nie mogą dłużej być aktywni na Facebooku, są nazywani „duchowymi przyjaciółmi”.

Jeśli obecnie masz kilku znajomych na swojej liście kontaktów, prawdopodobnie niektórzy z nich są naprawdę „duchami przyjaciółmi”.

A jeśli ktoś miałby wielu przyjaciół, wielu (nawet setki) z nimi może być „duchami”.

Nie znam nikogo, ale wolę, żeby można było usunąć naszych własnych „duchowych przyjaciół”, którzy mogą zrobić miejsce na dodanie nowych, naprawdę świeżych stylów. Ma to na celu ułatwienie znalezienia znanego przyjaciela na liście, jeśli ktoś go szuka.

Jeśli chcesz sprawdzić swoich osobistych znajomych pod kątem znajomych duchów i usunąć ludzi, jest to bardzo proste. Wystarczy wykonać wiele z tych kroków:

Ważne: ostatecznie będziesz w stanie to zrobić tylko wtedy, gdy Ty i Twoja rodzina ćwiczycie Facebooka w technice internetowej dostępnej na laptopie lub komputerze doradczym. Tej metody nie można używać w aplikacji mobilnej Facebook.

1. Po prostu zaloguj się do swojego makijażu na Facebooku, a następnie kliknij swoje imię w górnej części okna, aby monitorować swoją stronę osi czasu.

2 — Kliknij jednokierunkowy link „Znajomi”, aby przejść do listy wyświetlanej w znajomych.

Szybka i łatwa naprawa komputera

Czy Twój komputer działa trochę wolniej niż kiedyś? Może pojawia się coraz więcej wyskakujących okienek lub połączenie internetowe wydaje się nieco niestabilne. Nie martw się, jest rozwiązanie! Reimage to rewolucyjne nowe oprogramowanie, które pomaga rozwiązać wszystkie nieznośne problemy z systemem Windows za pomocą jednego kliknięcia. Dzięki Reimage Twój komputer będzie działał jak nowy w mgnieniu oka!

  • 1. Pobierz i zainstaluj Reimage
  • 2. Otwórz program i kliknij „Skanuj”
  • 3. Kliknij „Napraw”, aby rozpocząć proces naprawy

  • 3. Przewiń listę najbliższych i znajdź znajomych, którzy nie powinni mieć zdjęcia profilowego (wizualizacja jest domyślnie wyszarzonym zdjęciem awatara filmowego na Facebooku) ORAZ którzy zazwyczaj wyświetlają większość swojej rodziny.

    facebook przyjaciel oznacza błąd

    4 – Brak zdjęcia profilowego ORAZ pełna liczba znajomych wskazuje, że dany typ konta został wyłączony. Najprawdopodobniej usuniesz mojego „duchowego przyjaciela”, korzystając z przycisku „Znajomi”, a więc „Usuń od znajomych”.

    Ważne: brak jednego konkretnego zdjęcia profilowego nie oznacza, że ​​konto zostało dezaktywowane.

    Jeśli ktoś nadal widzi większość Twoich towarów na liście, oznacza to, że określone konto jest nadal aktywne. Nie bierz konta od sprzedających znajomych, jeśli nie ma na nim zdjęcia z bordury ORAZ nie ma liczby znajomych.

    Błąd zamknięcia Facebooka

    5 – Przewijaj wybranych znajomych i wykonuj pokazane kroki, aż wszyscy „duch znajomych” zostaną usunięci.

    To praktycznie. Teraz wiesz dokładnie, jak powrócić, aby całkowicie chronić znajomych z Facebooka przed „duchami przyjaciółmi”!

    Dodatkowa wskazówka: